Palvelumme

Työnohjaus

Mindvisionin työnohjaus on moninäkökulmaista ja tarpeisiisi mukautuvaa palvelua. Pidämme huolen, että juuri sinulle tärkeät teemat saavat ansaitsemansa huomion.

Työnohjauksessamme korostuu yksilöllinen tuki, ammattitaito, helppous ja ihmisläheisyys. Luottamus on toimintamme kulmakivi.

Työnohjauksemme ydin on ajan hengessä pysyminen. Työnohjaajamme kouluttautuvat kaiken aikaa ja ohjaajien persoonallinen tyyli näkyy ja kuuluu. Toteutamme työnohjaukset tiedolla ja taidolla, joihin ei todellakaan kuulu pönötys ja ryppyotsaisuus.

Työnohjauksen muodot

Yksilötyönohjaus on kahdenkeskinen ohjaustilanne, joka tapahtuu paikan päällä, kahden kesken tai verkossa. Yksilötyönohjauksessa työstetään keskustellen juuri sinun henkilökohtaisia työelämän kysymyksiäsi. Tavoitteet määritellään yhdessä työnohjaajan kanssa. Sinulla ei tarvitse olla valmiina yhtään jäsenneltyä ajatusta tai “ongelmaa”, jotta voit aloittaa työnohjauksen. Onnistunut työnohjaus edellyttää ainoastaan halukkuuden pohtia omaa työelämää ja kyvyn keskustella esiin nousevista teemoista.

Työyhteisötyönohjaus on työyhteisön yhteisten asioiden äärelle tulemista koulutetun työnohjaajan avulla. Työyhteisötyönohjaus on 3-8 henkilön ohjaustilanne, jossa nostetaan tarkasteluun juuri ne keskeisimmät seikat, jotka työyhteisö kokee tarpeellisiksi käsitellä. Myös Case-luonteinen työskentely on mahdollista. Mindvisionin Case-työskentelyn substanssiosaamisen alueet ovat: järjestötyö, sosliaaliala, monikulttuurinen työ, nuorisotyö, lähiesihenkilötyö, johtaminen ja tiimityöskentely.

Ryhmätyönohjaus poikkeaa työyhteisötyönohjauksesta niin, että ryhmään osallistujat eivät pääsääntöisesti työskentele keskenään samassa tiimissä tai yhteisössä. Jäsenet voivat olla toisilleen entuudestaan täysin tuntemattomia. Se mikä yhdistää on työn luonne, rooli tai vastuualueet. Ryhmä voi muodostua vaikkapa eri organisaatioiden HR-henkilöistä, jotka tulevat yhteen jakaakseen työnsä kuoraa ja oppiakseen toisiltaan. Ryhmätyönohjauksen maksimikoko on 10 henkilöä. Ryhmät voivat toimia livenä tai varkossa.

Työnohjauksen tietosuoja

Työnohjaus on aina 100 % luottamuksellista ja mitään keskustelun sisältöjä ei jaeta kolmannen osapuolen kanssa. Luottamus onkin Mindvisionin yksi tärkeimmistä arvoista

Emme tee kirjauksia Kantaan, emmekä kirjaa keskustelujen sisältöjä sähköisesti millekään alustalle. Yksilöohjausten keskustelut eivät voi koskaan päätyä vääriin käsiin. Työnohjaaja kirjaa käsin lyhyitä muistiinpanoja, joita ei koskaan yksilöidä sinuun esimerkiksi nimelläsi tai henkilöturvatunnuksellasi. Työnohjaaja yksilöi mahdolliset kirjaukset nimimerkein. Kaikki kirjatut tiedot tuhotaan aina ohjaussuhteen päätteeksi. Ohjaussuhteen aikana tehdyt, nimimerkillä varustetut muistiinpanot säilytetään lukollisessa kaapissa.Sinulla on aina mahdollisuus lukea kaikki sinusta tehdyt kirjaukset.

Mitä työnohjaus sinulle tarjoaa
  1. Pääset ymmärtämään paremmin omaa käyttäytymistäsi ja toimintamallejasi eri työelämän tilanteissa. Ymmärrys omaa toimintaa kohtaan mahdollistaa sen, että pystyt hallitsemaan paremmin omia tunteitasi ja käyttäytymismallejasi. Toisin sanoen siirryt matkustajan paikalta kuljettajan rooliin. Sinä määräät miten toimit tilanteissa, eikä esimerkiksi pelko, epävarmuus tai uupumus.
  2. Saat ammattilaisen avun erilaisten työelämän kysymysten ja solmujen aukaisemiseen. Tällaisia solmuja voi olla esimerkiksi vaikea suhde työkaverin kanssa, epävarmuuden tunteet vaikkapa omien mielipiteiden ilmaisemisessa tai huijarisyndroomasta kärsiminen.
  3. Yksilöllinen tuki työuupumuksen kanssa pärjäämisessä.
  4. Mahdollisuus tarkastella omaa työtä hieman etäämmältä. Tämä mahdollistaa uusien näkökulmien ja oivallusten löytymisen. 
  5. Uutta draivia työelämään, mikäli oma työ tuntuu polkevan paikallaan ja näköalattomuus vaivaa
Hinta ja kesto

Yksilötyönohjaus 60min, 110e

Yhteisö- ja ryhmätyönohjaus 90min, 290e

+alv

Yksinyrittäjän ja pienyrittäjän työkykypaketit

Työhyvinvointi kuuluu kaikille. Yksin- ja pienyrittäjälle räätälöidyissä valmennussisällöissä huomioidaan erityisesti työuupumuksen ehkäiseminen tai apu akuutissa tilanteessa. Keskeisiä teemoja ovat hermoston hyvinvointi ja itsensä johtaminen.

Huolehtimalla omasta hyvinvoinnistasi takaat myös yrityksesi menestyksekkään tulevaisuuden. Jos sinä uuvut, nuupahtaa samassa moni yrityksesi toiminta. Lakkaa siis laiminlyömästä yrityksesi tärkeintä kohtaa, sinua itseäsi. Tilaamalla yrittäjän työkykypaketin, saat tarkat, selkeät ohjeet siihen, miten pidät huolta omasta hyvinvoinnistasi nyt ja tulevaisuudessa.

Kokeile maksutta! Jokainen uusi asiakas saa ilmaisen 30min kokeilukäynnin.

Hinta ja kesto

Yrittäjän työkykypakettien hinnasto:

Kertarysäys sis. 2h valmennusta verkossa. Hinta 180e+alv

Yrittäjän S-paketti on kolmen kuukauden valmennuskokonaisuus, joka sisältää:

90min. alkukartoituksen + 2kpl 60min valmennusta verkossa. Hinta 299+alv

Yrittäjän M-paketti on puolen vuoden valmennuskokonaisuus, joka sisältää:

90min. alkukartoituksen +5kpl 60min valmennusta verkossa. Hinta 499e+alv (laskustus 1-6 erässä)

Yrittäjän L-paketti on vuoden kestävä valmennuskokonaisuus, joka sisältää:

90min. alkukartoituksen +11kpl 60min valmennusta verkossa. Hinta 999e+alv (laskustus 1-12 erässä)

Tietosuoja

Ohjaus on aina 100 % luottamuksellista ja mitään keskustelun sisältöjä ei jaeta kolmannen osapuolen kanssa. Luottamus onkin Mindvisionin yksi tärkeimmistä arvoista

Emme tee kirjauksia Kantaan, emmekä kirjaa keskustelujen sisältöjä sähköisesti millekään alustalle. Yksilöohjausten keskustelut eivät voi koskaan päätyä vääriin käsiin. Ohjaaja kirjaa käsin lyhyitä muistiinpanoja, joita ei koskaan yksilöidä sinuun esimerkiksi nimelläsi tai henkilöturvatunnuksellasi. Työnohjaaja yksilöi mahdolliset kirjaukset nimimerkein. Kaikki kirjatut tiedot tuhotaan aina ohjaussuhteen päätteeksi. Ohjaussuhteen aikana tehdyt, nimimerkillä varustetut muistiinpanot säilytetään lukollisessa kaapissa.Sinulla on aina mahdollisuus lukea kaikki sinusta tehdyt kirjaukset.

Yrittäjän vertaisryhmät

Yrittäjille kehitetyt ryhmävalmennukset tulossa!

Vertaisryhmässä pääset keskustelemaan muiden yrittäjien kanssa yrittäjyyteen liittyvistä kysymyksistä. Ryhmiä vetää työnohjaaja Minna Ylilehto.

Jos kiinnostuit, kysy lisää WhatsApp:ssa 040 588 3040/Mindvision

Mindvision-valmennuspaketit yrityksellenne

Mindvision-valmennuspaketit ovat kätevin tapa pitää huolta yrityksenne työntekijöistä. Vain yksilöllinen valmennus voi tuoda täsmäapua takkuilevaan arkeen. Sano siis STOP tarpeettomille sairauspoissaoloille ja tee tilaus jo tänään!

Valmennuspaketit ja niiden sisällöt löydät oikealta plus-pudotusvalikoista.

Valmentajamme ovat koulutettuja työelämän ilmiöihin perehtyneitä ammattiosaajia. Valmentajamme tukevat sinua vahvalla ammattitaidolla ja inhimillisellä otteella. Huumori on yksi Mindvisionin tärkeä voimavara!

Mindvision-valmennuspakettitakuu: Mikäli valmennuksiin osallistujat eivät ole tyytyväisiä valmennuksien sisältöön tai laatuun on teillä oikeus keskeyttää tilaus välittömästi ja saada rahasi takaisin.

Hinta ja kesto

Pakettiemme hinnasto:

Small sisältää kaksi valmennuspakettia, hinta 1199e.

Medium sisältää kuusi valmennuspakettia, joihin nimetään yksi yrityksen oma-valmentaja, joka tekee koonnin havainnoistaan. Hinta 3200e.

Large sisältää 12 valmennuspakettia, joihin nimetään yksi yrityksen oma-valmentaja, joka tekee koonnin havainnoistaan. Large paketti sisältää 60 minuutin mittaisin etävalmennuksen valitsemastanne teemasta henkilökunnallenne. hinta 6300e.

Mikäli yllä olevat paketit eivät täytä toiveitanne, pyytämällä tarjouksen, voimme räätälöidä teille mieleisenne kokonaisuuden.

Voit tarkastella eri valmennuspakettien sisältöjä alla olevasta valikosta.

Apua työuupumukseen

Tunnistatko, epäiletkö tai tiedätkö olevasi työuupunut? Jokaisen ihmisen tarina on yksilöllinen, joten myös avun on oltava jokaiselle oman näköistä. Työuupuneen kohtaamisessa on keskeistä aito läsnäolo, myötätunto ja kiireettömyys. Jokainen tapaaminen tarjoaa tietoa, tukea ja ymmärrystä työuupumuksen äärellä. Et ole yksin. Me autamme sinua.

Työhön palaajan tuki

Oletko ollut poissa työelämästä jo jonkin aikaa? Tuntuuko, että epävarmuus kalvaa mieltäsi ja muitakin mörköjä kummittelee korvien välissä. Mindvisionin valmentajat auttavat sinua ottamaan ensimmäiset askeleet työkentälle. Askellus on huomattavasti kevyempää, kun joku on rinnalla kulkemassa ja tasoittamassa tietä.

 Vaikean tilanteen keskellä

Työelämä tarjoaa meille ajoittain onnen hetkiä, mutta myös epätoivon tunteita. Onko selviytymiskeinonasi ollut lakaista ikävät asiat maton alle? Onko koittanut päivä, kun maton alle ei enää mahdukaan mitään? Anna me autamme sinua ikävien tunteiden kanssa ja autamme sinua löytämään ratkaisut yksi kerrallaan. Sinun ei tarvitse jäädä yksin työelämän paineiden alla. Me autamme sinua.

Suorittajan mieli

Oletko se henkilö, joka antaa itsestään joka päivä töissä vähintään 110 % , mutta kotona romahtaa rättiväsyneenä sohvalle ja toivoo, että kuolema korjaa. Olet aivan poikki, mutta et siitäkään huolimatta kieltäydy yhdestäkään lisätehtävästä tai avun pyynnöstä. Me autamme sinua löytämään tasapainon työelämään ja autamme löytämään terveet rajat ja vielä pitämään niistä kiinni

Avaruuttaa ajatteluun

Yleisin harhaluulo on, että työkykyvalmennus on vain ongelmien äärellä painiskelua. Valmennus on hyvin usein myös ajattelun avaaja, inspiraation herättelijä, uuden tien näyttäjä tai vaikkapa hetken hengähdystauko hektiseen arkeen. Kokeneet Mindvision-valmentajat tarjoavat sinulle uusia näkökulmia tai vaihtoehtoisia ajattelun malleja. Hyppää kyytiin ja anna mielesi lentää ja luoda!

Stressipysäkki

Stressi on olemassa syystä. Ilman stressiä emme selviäisi arjen askareista. Stressi voi parhaimmillaan jopa suojata meitä. Raja kuitenkin stressilläkin. Voit olla niin kadonnut huonon stressin sokkeloihin, että et saa enää katkaistua esimerkiksi loputonta ajatteluasi tai työntekoasi.

Stressi näyttäytyy elämässämme valtavan laajalla alueella. Se ulottaa lonkeronsa jokaiseen sopukkaan, mihin sen annetaan kajota. Ota aikalisä ja istahda hetkeksi stressipysäkille. Tarkastellaan mitä tilanteesi pitää sisällään, ja miten stressiltä katkaistaan siivet.

Uusi rooli, uudet kujeet

Oletko siirtymässä uusiin tehtäviin? Pitääkö uusi toimenkuva sisällään kokonaisuuksia, joiden kanssa menee sormi suuhun? Ei hätää! Tarkastellaan tilannettasi yhdessä ja tehdään pään sisäisestä sillisalaatista selvää.

Mutta entä jos… vatvojan askelmerkit

Onko sinulla tapana vatvoa ja vatvoa tapahtumia kerta toisensa jälkeen. Aloitat ja päätät päiväsi maisteritason vatvomisella.

Totuus on kuitenkin se, että liiallisella vatvomisella on sinuun erittäin haitallinen vaikutus. Se antaa kehollesi jatkuvaa viestiä vaarasta ja tämä puolestaan pitää sinua valmiustilassa silloinkin, kun on levon aika. Kaikki maailman vatvojat yhtykää! Valjastetaan vatvonta omaksi hyödyksemme ja poljetaan tarpeeton vatvonta maan rakoon.

Myötätuntouupumus

Oletko empatian maailmanmestari? Kannatko maailman tuskaa harteillasi kaikkialla missä kuljet? Olet ihana ihminen ja välität muista. Pidetään kiinni sinun ihanista ominaisuuksistasi, mutta tarkennetaan hieman suuntaa, jotta myös sinulla on tilaa kulkea toisten ihmisten murheiden sokkelossa. Tunnista milloin myötätunto on oikeassa suhteessa itsesi ja kanssaihmisten kanssa.

Koulutukset ja asiantuntijapalvelut

Mindvision tuottaa laadukkaita asiantuntijapalveluita sekä koulutuspaketteja. Meiltä et löydä geneerisiä ”kaikkea kaikille” -koulutuksia. Pureudumme juuri teidän organisaationne ilmiöihin ja kehitämme materiaalit teitä varten.

Työntekijämme kouluttautuvat säännöllisesti. Hyödynnämme uutta tutkimustietoa laajasti eri hyvinvointialoilta. Mindvision pysyy mukana muutosten keskellä ja hyödyntää herkullisia trendejä. 

Koulutuksemme sopivat erilaisiin tilaisuuksiin asiantuntijapuheenvuoroiksi, työhyvinvointipäiviin informaatiopaketeiksi tai vaikkapa osaksi yrityksen jatkuvaa työntekijöiden kouluttamista.

Ymmärrä ja hallitse stressiä

Pyydä tarjous mindvision@mindvision.fi

Burnout-kulttuurin ilmiöt

Pyydä tarjous mindvision@mindvision.fi

Työntekijän hyvinvoinnin ABC

Pyydä tarjous mindvision@mindvision.fi

Palaudu lomalla -valmennus

Miten lomailla kestävästi? Mitä se kuuluisa lomalle laskeutuminen tarkoittaa? Mitä jos loma menee työasioita miettiessä? Palaudu lomalla -valmennus antaa työntekijöille tietoa stressistä, palautumisesta ja kestävästä työntekemisen kulttuurista. Se tarjoaa konkreettisia keinoja ja menetelmiä tyypillisten loma-ajan haasteiden taltuttamiseksi. Valmennus sopii kaikille aloille sen yksilölähtöisen näkökulman ansiosta. Valmennukseen osallistujat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen materiaalin lomansa tueksi. Avainsanat: hermosto, palautuminen, stressinhallinta.

Koulutus on keskusteleva ja mukaan kutsuva. Koulutukseen osallistuneiden antama kokonaisarvosana koulutukselle on 9 (asteikko 0-10).

Kouluttaja Minna Ylilehto

Kesto 1,5h

hinta 1400e +alv

Työyhteisöscanneri

Työyhteisöscanneri on palvelu, jossa työyhteisönne jokainen työntekijä kohdataan henkilökohtaisesti ja hänen työhyvinvointiinsa vaikuttavat tekijät selvitetään. Palvelu takaa jokaisen työntekijän yksilöllisen kohtaamisen ja tarjoaa mahdollisuuden puuttua piileviin työelämänhaasteisiin. Palvelu kunnioittaa yksilön oikeutta pysyä nimettömänä ja takaa anonymiteetin.

Työyhteisöscanneri käy läpi työyhteisönne jokaisen työntekijän ja tarjoaa näin pysähtymisen paikan myös hänelle, joka on onnistunut välttämään kaikki muut aikaisemmat palvelut.

Yksilöllinen kohtaaminen tapahtuu verkossa. Oulussa toimiville yrityksille tarjotaan mahdollisuutta hakeutua myös lähiohjauksen piiriin.

Hinta ja kesto

Yhden kohtaamisen kesto on 90 min ja sen aikana käydään läpi stressiin, työkyvyn edistämiseen, uupumukseen ja yleiseen jaksamiseen liittyviä kokonaisuuksia.

149e/työntekijä +alv 24%